Türkiye Belge Sağlama Sistemi(Tübess)Hizmeti

02/07/2018 16:49:58 - 05/10/2020 16:49:58 - 25438 Okunma

Türkiye Belge Sağlama Sistemi (TÜBESS) Hizmeti

Türkiye Belge Sağlama Sistemi (TÜBESS )

(YÖK’deki Kapalı Tezlere Erişim)

Üniversitemizdeki araştırmacıların akademik bilgi ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla YÖK tez merkezindeki erişime kapalı tezlerin kopyalarını kütüphanemiz aracılığıyla sağlayabilirsiniz.

Kimler Yararlanabilir?

KLÜ TÜBESS hizmetinden KLÜ akademik/idari personeli ve Yüksek Lisans, Doktora öğrencileri yararlanır.

İstekte bulunmadan önce, aradığınız tezin YÖK Tez Merkezi (https://tez.yok.gov.tr) üzerinden indirilip indirilmediğini kontrol ediniz; yalnızca İNDİRİLEMEYEN ve ilgili tez numarasının hemen yanında “Bu tezin, veri tabanı üzerinden yayınlanma izni bulunmamaktadır. Yayınlanma izni olmayan tezlerin basılı kopyalarına üniversite kütüphaneniz aracılığıyla (TÜBESS üzerinden) erişebilirsiniz.” ibaresi olan tezleri istekte bulunabilirsiniz.

Not-1: YÖK Tez Veri Tabanında yazarı tarafından belirli bir tarihe kadar kısıtlanmış olan tezler için lütfen istekte bulunmayınız!

Yan menüde Formlar sekmesinin  altında bulunan TÜBESS Tez istek formundaki bilgileri eksiksiz doldurarak hizmetten yararlanabilirsiniz.

Not-2: TÜBESS Tez istek formunu doldururken @klu.edu.tr uzantılı e posta hesabınızı yazmanız gerekmektedir.

TÜBESS Tez