Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Gale Reference Complete Deneme Erişimine Açılmıştır.

17/09/2018 12:23:10 - 17/09/2018 12:23:10 - 25562 Okunma
 
Birincil ve ikincil kaynaklardan oluşan en büyük sanal kütüphane şimdi parmaklarınızın ucunda.
 
Gale Reference Complete 4 ana koleksiyon altinda bir araya getirilmis koleksiyonlar toplulugudur. Birincil ve ikincil kaynaklardan oluşturulmuş olan Gale Reference Complete; tıp, mühendislik, tarih, politika, sosyoloji, felsefe, ekonomi, din ve benzeri birçok bilim dalına yönelik makaleleri, kitapları, arşiv malzemelerini ve haber kaynaklarını bir arada bulabileceğiniz eşsiz bir koleksiyondur. Kullanımı kolay özellikler ve keşfe olanak sağlayan eşsiz arama araçları ile dünyanın önde gelen dergilerini, referans kaynaklarını, arşiv belgelerini, ansiklopedileri ve edebi kaynaklar erişiminize açılmıştır.
 
 Erisim Adresiniz:   http://www.galepages.com/kirkuni
Deneme Erisimi Suresi : 17 Eylul – 2 Kasim
 
  Archives Unbound Tarihin en önemli anlarını belgelendiren mikrofilm koleksiyonlarının dijitalleştirilmesiyle oluşturulmuş, her biri 5.000 ile 200.000  arasında sayfadan oluşan bu özel koleksiyonlar, araştırmacılara birincil kaynak olarak sunulmaktadır.Ozellikle Osmanlı Devleti, Türkiye Cumhuriyeti, Ortadoğu ve K Afrika hakkında diplomatik raporları sunmaktadır.
 
 
Academic OneFile + General OneFile +   InfoTrac Newsstand Fen bilimleri, teknoloji, sosyal bilimler, sanat, teoloji, edebiyat ve daha bir çok konuda içerik sunan akademik araştırma için tek bir yerden hızlı bir şekilde gerekli bilgiye ulaşabileceğiniz bir platformdur. 28.000 dergide 80.000.000 makale, haber, videoyu erişiminize sunmaktadır.
 
Erisim adresiniz
 
Gale Virtual Reference Library e-book Tüm disiplinlerde ihtiyaclariniz karsilacak 1,700 başlık altında 4000 ciltlik ansiklopedi serisidir. Oğrenciler, araştırmacılar, profesyoneller ve genel okuyucuların ihtiyaçlarını hedefleyen E-Referans kitap koleksiyonudur. Turkce arayuz, MP3 olarak dinleyebilme/indirebilme, atif araclari ve daha bircok ozelligi ile kullanici dostu kitap platformudur.
 
Gale Literary Sources 8 farklı edebiyat veritabanı 1,5 milyondan fazla elestiriler, şiirler, oyun metinleri, yazar biyografileri, makaleler ve alıntılardan oluşan Batı Edebiyatı alanında çalışmalarınıza destek sağlayacak veritabanları serisidir.
Gele Reference Complete deneme

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.