Sayisal Kitap Türkçe E-Kitap Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

28/09/2018 14:57:18 - 28/09/2018 14:57:18 - 19398 Okunma

SAYISAL KiTAP Türkçe e-kitap veritabanı aşağıdaki link üzerinden 1 ay süreyle deneme erişiminize açılmıştır.

Erişim linki:  www.sayisalkitap.com

Erişim tarihleri: 27.09.2018 – 26.10.2018

SAYISAL KiTAP: Türkçe e-kitap ve e-dergi platformu;

Kütüphane kullanıcıları, SAYISAL KİTAP platformundaki kitaplara herhangi bir bilgisayar veya mobil cihaz üzerindeki web görüntüleyici ile ulaşabilir, sorgulama ve filtreleme seçenekleri ile istediği kitabı bulabilir ve ücretsiz olarak okuyabilir. Kullanıcılar dilerlerse, seçtikleri kitaplardan kendi kitaplığını oluşturabilir ve okudukları kitaplar içerisinde arama ve işaretleme yapabilir. Kitapla ilgili not alma, atıf yapma, sosyal medyada bağlantı paylaşma gibi özellikleri kullanabilir.

İçeriğinde Alef, Arkeoloji ve Sanat, Bulut, Evrensel, Edebi Şeyler, Ege,  Galeri Nev, Günışığı, Homer Yayınevi, İstanbul Bilgi Üniversitesi,  İş Bankası, Kırmızı Kedi, Nesin Yayınevi, Notos, Kaynak Yayınları, Maya, Öteki, Ötüken Neşriyat, Varlık ve  Yem Yayınevi gibi seçkin yayınevlerinin elektronik kitapları bulunmaktadır.

Türk ve Dünya Edebiyatı

Edebiyat Dışı