Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Lebib Yalkın Mevzuat Yayınları Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

02/10/2018 11:48:15 - 18/10/2018 11:48:15 - 25857 Okunma

Lebib Yalkın Mevzuat Yayınları veritabanı aşağıdaki link üzerinden 25 Aralık 2018 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Erişim Linki:  https://www.lebibyalkin.com.tr/mevzuat/kurumsal-abone/kirklareliuni

Deneme Erişimin Bitiş Tarihi: 25 Aralık 2018

Lebib Yalkın Mevzuat Yayınları , Vergi, Sosyal Güvenlik, Ticaret ve Finans, Dış Ticaret, Gümrük, Hukuk, Yönetim Sistemleri ve Sektörel ana kategorileri altında 64 konu başlığında kapsamlı mevzuat, içtihat ve uzman makalelerinden oluşmaktadır.

Deneme sürümü tüm mevzuatı kapsamaktadır. Öğrenciler, Akademik ve üniversite personeli bir çok farklı alanda araştırma yapabilir.

Akademisyenler, araştırmacılar, idari çalışanlar ve öğrenciler ile Kamu kurumlarının çeşitli birimlerinde çalışanlar, online yayınlar Mevzuat ve İçtihat Veritabanı MEVBANK ile birçok konudaki Mevzuat, Yargıtay Kararları, Danıştay Kararları, Makaleler ve Hukuk Literatürü üzerinde çalışmalar yapabilmektedirler.

MEVBANK Veritabanı;

       Hukuki araştırmalarınızı en kısa zamanda sonuçlandırır,

       Tek kaynaktan en kapsamlı bilgiye ulaştırır,

       Öncelik ve tercihlerinize göre kişiselleştirebilir,

       Türkiye' nin önde gelen hukuk büroları ile beraber geliştirilmiştir,

     Üniversitelerimizin Hukuk, Vergi, Ticaret ve Finans, İş ve Sosyal Güvenlik, Gıda, Çevre, Turizm, Dış Ticaret bölümlerinin    derslerinde kaynak olarak yararlanılmaktadır

       Bilgiye heryerden (kütüphane, ev...) erişmenizi sağlar.

MEVBANK Mevzuat ve İçtihat Veritabanı 

“Lebib Yalkın tarafından 65 yıllık tecrübe ve en son teknolojinin imkanlarıyla  geliştirilen MEVBANK Veritabanı, mevzuat araştırmalar için en güncel  İçtihat ve Mevzuat ile yorumlu uzman Makalelerini içerir. MEVBANK  Resmi Gazete’de yayınlanan tüm kanunlar, kanun hükmünde kararnameler,  tüzükler, yönetmelikler, tebliğler 64 konu başlığı altında, emsal teşkil edecek içtihat, makaleler ve hukuk literatürü ile ilişkilendirilmiş olarak sunulmaktadır.  Üniversiteler için özel hazırlanan Yükseköğretim Mevzuatı’na da  veritabanından ulaşabilirsiniz.”

NOT: Chrome da açılmaktadır.

Veritabanı ile ilgili görüş ve önerilerinizi kddb@klu.edu.tr adresine iletebilirsiniz.

Lebib Yalkın Mevzuat Yayınları deneme

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.