Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Iet Digital Library Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

04/10/2018 11:59:35 - 18/10/2018 11:59:35 - 21857 Okunma

The Institution of Enginerring & Technology (IET) (Mühendislik ve Teknoloji Enstitüsü) tarafından sunulan IET DIGITAL LIBRARY (IET Dijital Kütüphanesi) Mühendislik veritabanı olan eDergi / eKitap / Teknik belge 31 Aralık tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır.

Erişim linkihttp://digital-library.theiet.org    
Deneme Erişimin Bitiş Tarihi: 31 Aralık 2018

Dünyanın en büyük mühendislik kurumlarından biri olan IET özellikle Fizik, Otomasyon, Mekanik, Elektrik-Elektronik mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Enerji Mühendisliği, Telekomünikasyon, Radar & Sonar & Navigasyon teknolojileri ve Robotik gibi konu alanlarında faaliyet gösteren akademisyenler, araştırmacılar ve öğrencilere yönelik geniş bir içerik yelpazesi sunmaktadır.

IET DIGITAL LIBRARY (IET Dijital Kütüphanesi): IET dergilerinden 190.000 'den fazla teknik dokümanı barındıran IET Digital Library; 150.000’den fazla teknik makale500'den fazla kitap/6.000’den fazla kitap bölümü, 70.000'in üzerinde dergi makalesi içermektedir. Her ay IET Dijital Kütüphanesine yaklaşık 450 yeni belge eklenmektedir. İçerik konuları; fizik, otomasyon, mekanik, elektrik-elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, enerji mühendisliği, telekomünikasyon, radar & solar & navigasyon teknolojileri, robotik …

“PRVBHI”: Summon kutuphane arama motoru için sağlayıcı kodudur. “PRVBHI” kodunu kullanarak IET koleksiyonlarında tarama yapabilmektedir.

Veritabanı ile ilgili görüş ve önerilerinizi kddb@klu.edu.tr adresine iletebilirsiniz.

IET DIGITAL LIBRARY deneme

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.