Almanhal İslam Çalışmaları Veritabanı Aboneliği Gerçekleştirilmiştir.

02/11/2018 10:47:32 - 02/11/2018 10:47:32 - 19281 Okunma

Almanhal İslam Çalışmaları Veritabanı Hakkında:

Almanhal İslam Araştırmaları veritabanı özellikle İlahiyat ve İslam Araştırmaları için Orta Doğu'daki en iyi yayıncılardan derlenmiş bilimsel içeriği, Arapça detaylı arama yapılabilen dünyadaki ilk  ve tek veri tabanıdır.

Orta Doğu'nun önde gelen güvenilir yayıncıları tarafından telif hakları güvence altına alınmış orijinal akademik araştırmaları, üniversite yayınlarını, bilim toplulukları ve araştırma kuruluşlarının çalışmalarını  tek şemsiye altında toplayabilmiş tek koleksiyondur.

Konular:

İslam Fıkıh: mevzuat, hukuk ve yasal hükümler içermektedir.

İslam ve Diğer Disiplinler: İslam'da diğer konular; İş Dünyasında İslam, Tıpta İslam, Siyasette İslam;  İslam'ın diğer dinlerle Kutsal kitaplar ve konular çerçevesinde detaylı ve derinlemesine karşılaştırılmasını ele alan araştırmalar

Konulara göre özelleştirilmiş İslami İlimler koleksiyonu:

a. İnanç  b. Kuran Bilimleri c. Hadis Bilimleri d. İslam Mezhepleri e. Peygamber Biyografisi f. İslam Felsefesi g. İslam Ahlakı h. İslam Kültürü ve İslam tarihi.

Erişim Adresi: http://platform.almanhal.com

Kullanıcı Kılavuzu