Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Endnote Yazılımı Ve Jama Network Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

31/10/2019 15:44:40 - 01/11/2019 15:44:40 - 18938 Okunma

EndNote yazılımı deneme erişimine açılmıştır. EndNote’u kullanmak isteyen her kullanıcı demo download (https://researchsoftware.com/tr/form/demo-download ) linkinden bilgisayarınıza indirip 1 ay süre ile ücretsiz olarak kullanabilmektedir.

EndNote Nedir?

EndNote, güvenilir, abonelik gerektiren veya ücretsiz erişimi olan online akademik veritabanlarında kaynak ve kaynakça arama, manuel veri girişi yada birçok import seçenekleri ile kişisel bilgi ve kaynak veritabanınızı oluşturma, bibliyografik bilgileri (örneğin tam metin makaleleri, kitapları, dergileri, katalogları, görsel verileri vb.) saklamanıza, düzenlemenize, taramanıza ve paylaşmanıza olanak sağlama, makale yazım sürecinizde hazır ve düzenlenebilir bibliyografya (dergi) stileri (APA, Harvard, MLA, Turabian v.b.) ile atıf, şekil ve referanslarınızı oluşturmanıza yardımcı olan ve çalışmalarınızı yayınlamak için en uygun dergileri öneren özel bir veritabanı ve  bibliyografya yazılımıdır.

Özetle EndNote akademisyenlerinizin araştırma başlangıcından yayına kadar olan tüm süreçlerini kolaylaştırarak üniversite yayın ve atıf sayılarını artırmada büyük katkısı olan bir araçtır.

EndNote yazılımı hakkında ayrıntılı bilgi, eğitim dokümanları ve deneme sürümünü linkleri aşağıda yer almaktadır.

EndNote – Deneme sürümü (30 günlük): https://researchsoftware.com/tr/form/demo-download

EndNote Detaylı Bilgi : https://researchsoftware.com/tr/software/bibliography/endnote

EndNote ile neler yapabilirim? : https://researchsoftware.com/tr/endnote-x9-hizli-baslangic-kilavuzu

EndNote – Eğitim Doküman ve Videoları : https://researchsoftware.com/tr/software/bibliography/endnote/videolar

 

JAMA Network

American Medical Association (AMA) 1847 yılında ABD’de kurulmuş, en büyük mesleki tıp derneklerinden biridir. Amacı tıp bilimini, tıp sanatını ve halk sağlığı konularındaki gelişmeleri desteklemektir. AMA, tütün kullanımından çocuk sağlığına, AIDS’den yaşlı bakımına, halkın sağlığı için önemli birçok konuda çalışmalar yapmaktadır. AMA derneği, JAMA The Journal of the American Medical Association ile birlikte 10 adet uzmanlık alanı dergisi yayınlamakta ve bu dergilerin tümü günümüzün, en seçkin hakemli tıp yayınları arasında sayılmaktadır.

JAMA, The Journal of the American Medical Association yılda 48 sayıdan oluşan, uluslararası hakemligenel tıp dergisidir. 1883 yılından bu yana birçok dilde kesintisiz olarak yayınlanmaktadır. Dünyanın en
yaygın tıp dergisi olarak kabul edilir.

Erişim Adresi: https://jamanetwork.com/ 

Deneme Erişimi Bitiş Tarihi: 30.11.2019

 

EndNote JAMA Network

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.