Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Kazancı Hukuk Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

18/02/2020 11:07:58 - 18/02/2020 11:07:58 - 12867 Okunma

Kazancı Hukuk Veritabanı Hakkında:

İçtihat Bilgi Bankası: T.C. Kanunları, T.C. K.H.K.leri, T.C. Tüzükleri, B.K.K. Yönetmelikleri, 5.000.000 (beş milyon) adedi aşkın Yargıtay, Danıştay, İstinaf Mahkemeleri, Anayasa Mahkemesi, Uyuşmazlık, Sayıştay, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi Kararları. Binlerce dilekçe örneği, resmi gazete fihristi, döviz kurları, iç borçlanma senetleri. Günlük mevzuat/içtihat metin eklemeleri. Tüm içeriğe, hem endeks sistemi, hem de arama motoru ile ulaşım. 

Mevzuat Bilgi Bankası:Türkiye’nin en kapsamlı mevzuat kaynağı. Tüm T.C. Kanunları, T.C. K.H.K.leri, T.C. Tüzükleri, T.C. Yönetmelikleri, Uluslararası Anlaşmalar, Bakanlar Kurulu Kararları, Tebliğler, Genelgeler, Sirkülerler, Özelgeler, binlerce dilekçe örneği, resmi gazete fihristi, döviz kurları, iç borçlanma senetleri. Tüm yeni mevzuat girişi ve mevzuat değişiklikleri günlük işlenmektedir.

Hukuk Eserleri Bilgi Bankası: Çeşitli konularda, Türkiye’nin önde gelen hukukçuları tarafından yazılmış Kitaplar, Doktora Tezleri, Yüksek Lisans Tezleri, Makaleler, Tercüme Eserler, Hukuki Mütalaalar, Bilirkişi Raporları, Yüksek Yargı Kararları incelemeleri.Tüm bu içeriğe ulaşılması için, arama motoru yanında, yazarların ad/soyad ve özgeçmişleri, konu, ilgili kanun ve maddesi, alfabetik v.b. gibi endeksler konulmuştur. Herhangi bir eseri incelerken, içinde geçen Kanun maddelerine ve programda bulunan Yüksek Yargı Kararlarına linklerle bağlantılar sağlanmıştır.

Erişim Adresi: https://www.kazanci.com.tr/  

Deneme Erişimi Bitiş Tarihi:  02.03.2020

kazancı hukuk veritabanı deneme

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.