Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Covid-19 Sürecinde Oup’Den Eğitime Destek

26/03/2020 12:51:20 - 26/03/2020 12:51:20 - 10969 Okunma
Oxford University Press COVID-19 Sürecinde de Eğitiminizi Desteklemeye Devam Ediyor!
 
Oxford University Press, mevcut global krizde öğrenmeyi desteklemek için elinden geleni yapmak için adımlar atıyor. Detayları aşağıda görebilirsiniz:

Akademisyenler ve Kamu Sağlığı: İlk kez online eğitim yapması istenen hocalar için konuyla ilgili iki programımızı Mayıs sonuna kadar ücretsiz olarak kullanımınıza sunuyoruz: Teaching Online ve Blended Learning. Programlarla ilgili kısa bilgiler ve nasıl erişeceğiniz ile ilgili bilgilere blogumuzdan erişebilirsiniz:
https://www.epigeum.com/epigeum-insights/news/moving-to-online-teaching-in-response-to-the-coronavirus-covid-19-free-access-to-epigeum-resources-that-may-help/
 
OUP, Wellcome Trust tarafından yayınlanan yeni koronavirüs (COVID-19) ile ilgili araştırma bulgularının ve verilerin halk sağlığına dair bilgilendirmede bulunmak için hızlı ve açık bir şekilde paylaşılmasını sağlamayı taahhüt eden bir bildiriye imza attı. Ocak ayı sonu itibariyle başlatılan bu uygulamayla konuya dair ücretsiz olarak sunulmaya başlayan dergi makalelerine ve diğer online kaynakların ilgili bölümlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://academic.oup.com/journals/pages/coronavirus
 
Okullar: Bu linkte mevcut online desteğimiz ve etkilenen ülkelerdeki öğrenci ve öğretmenlerin öğretim/çalışmalarını desteklemek için dijital ürünlere nasıl ücretsiz şekilde erişebilecekleri hakkında bilgi içeren yeni bir web hub sayfasını bulabilirsiniz. Sayfa düzenli olarak güncellenmektedir:
https://global.oup.com/education/support-learning-anywhere/?region=uk

 
ELT – Evden Öğretin
https://elt.oup.com/feature/global/learnathome/?cc=gb&selLanguage=en

Oxford Universty Press Covid-19

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.