Ieee Elearning Library Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

02/04/2020 14:29:29 - 02/04/2020 14:29:29 - 14758 Okunma
IEEE eLearning Library Veritabanı Hakkında:

Mühendislik alanında ileri teknolojiler için çeşitli konularda 750’den fazla eğitim/kurs paketleri sunar.
Bu Eğitim Paketleri mühendislik ve araştırma teknolojilerinin geniş bir sahasında tanınan uzmanlar tarafından verilmektedir.
IEEEXplore Dijital Kütüphanesi aracılığıyla sunulan yüzlerce çevrimiçi mühendislik ve teknoloji dersi ile öğrenciler alanlarındaki önde gelen uzmanlardan öğrenebilirler. YapayZeka, Blockchain, 5G, Otonom Araçlar, IoT, Siber Güvenlik ve çok daha fazlasını sunanbirçok konuyu keşfedin. Bu kurslar, internet bağlantısı olan herhangi bir cihazdanerişilebilir ve öğrencilerin mekandan bağımsız olarak öğrenmelerini sürdürmelerini kolaylaştırır.
  • Üniversitelerde dersleri destekler,
  • Araştırma projeleri için yeni gelişen teknolojilere ön hazırlık sağlar,
  • Online öğrenim, kurumlar için önemlidir,
  • CEOs sertifikasyonunu almak başarı için önemlidir,
  • Kurumlar çalışanlarını hesaplı bir şekilde yeniden eğitmeye gerek duyar,
  • Dinamik arayüz,
  • Teknolojik gelişmelerin en güncel hali,
  • PDF formatında erişim
  • Hızlı, kullanıcı kontrollü
  • Masaüstünüzden 7/24 erişim

Erişim Adresi: https://ieeexplore.ieee.org/courses/home

Bitiş Tarihi: 30 Haziran 2020

***Kütüphanemizin E-Kaynaklarına Kampüs dışından erişmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. VETİS ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Kampüs Dışı Erişim(VETİS): http://79.123.217.6/vetisbt/

Veritabanı ile ilgili görüş ve önerilerinizi kddb@klu.edu.tr adresine iletebilirsiniz.

SAĞLADIĞI SERTİFİKALAR:

CEUs (Continuing Education Units):
Kişinin katılımını resmi bir biçimde ölçen bir birimdir. IEEE eLearning Library derlemelerini başarı ile bitirenler bu belgeyi kazanır.
PDHs (Professional Development Hours):
Profesyonel Mühendislik ve Mimarlık alanlarında yüksek kalitede online eğitim programları ve Sertifikasyon sağlayan uluslararası bir kuruluştur.
Birçok Teknoloji Alanına Hitap Eden Eğitim Paketleri
· Cyber Security Programı – “Cyber Security Tools for Today's Environment” en yeni kurs paketidir.
Trend konuların yanı sıra, belirli ihtiyaçları destekleyen kapsamlı bir içerik ile sunar.
· Ethical Hacking Programı - “Hacking Your Company: Ethical Solutions to Defeat Cyber Attacks “
Kurumlara siber güvenlikteki zayıf noktaları anlamalarına yardımcı olmak amacıyla eğitim modülü sunar.
· Internet of Things Programı - “IEEE Guide to the Internet of Things Package“
Kurumlara ihtiyaç duyduğu temel bilgileri vermek üzere, en iyi araştırmacıların liderliğinde  eğitim modülü dizisidir.
· Cloud Computing Serisi -
Gizlilik, güvenlik, tasarım, mimari, kullanım örnekleri, otomasyon, erişim kontrolü, depolama yönetimi ve dağıtımı gibi bulut bilgi işlem teknolojisinin birçok yönünü kapsayan kurs modülü sunar.
· Transportation Serisi -
Lityum iyon pillerine odaklanarak elektrikli motorlar, yakıt hücreleri ile elektrikli araç pilleri kavramlarını anlamayı sağlayan kurs modülü sunar.
· Fundamentals for Technical Professionals Serisi -
Mesleki hedefler belirleme, ağ oluşturma, etik, patent, iletişim becerileri ve daha pek çok konuda bilgi sahibi olmayı amaçlayan  kurs modülü sunar.
· Professional Engineer License Course Serisi -
Etik, liderlik ve iletişim becerilerini kapsayan kurs modülü sunar.
IEEE eLearning Deneme veritabanı