Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Jove Science Education Koleksiyonları Deneme Erişimine Açılmıştır.

17/04/2020 19:38:40 - 17/04/2020 19:38:40 - 11392 Okunma

 2006 yılında yayın hayatına başlayan, makalelerin video ortamına aktarıldığı ve görsel olarak açıklandığı dünyanın ilk hakemli video veri tabanı JoVE (Journal of Visualized Experiments)’nin öğrenci eğitimine destek vermek amacıyla hazırlanan tüm Science Education koleksiyonları üniversitemiz IP aralıkları üzerinden deneme erişimine açılmıştır.

JoVE HAKKINDA:

JoVE dünyada Etki Faktörü değerine (1.184) sahip olan tek video veri tabanıdır. An itibariyle, JoVE içerisinde 10.000’den fazla video makale mevcut olup her ay 150 yeni video eklenmektedir. Günlük olarak güncellenen JoVE içeriğindeki video makaleler, PubMed/Medline, ChemAbstracts, SciFinder ve Scopus gibi otorite kaynaklar tarafından indekslenmekte; Nature, Cell, PNAS ve PLoS gibi bilimsel çalışmalara yön veren yayınlarda atıf gösterilmektedir. İçeriklerin görsel – işitsel olarak kullanıcıya sunulması, yazılı metind tlanabilecek noktaların daha iyi ve daha kolay anlaşılabilmesine olanak tanımakta ve kullanıcılara vakit kazandırmaktadır

Erişim Adresi: https://www.jove.com/science-education-library

Erişim Sona Erme Tarihi: 15 Haziran 2020

 

***Kütüphanemizin E-Kaynaklarına Kampüs dışından erişmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. VETİS ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

Kampüs Dışı Erişim(VETİS): http://79.123.217.6/vetisbt/ 

 

 

 

Jove video veritabanı science education

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.