Tübitak\ulakbim\ekual-Webinar:tıp Fakülteleri Ve Sağlık Bilimleri Fakültelerine Ebsco’Dan Özel Webinarlar

28/04/2020 15:14:42 - 28/04/2020 15:14:42 - 10862 Okunma
Webinar 1: Tıp Fakülteleri için COVID-19 ve Güncel Literatür Taraması / DynaMed (Kanıta Dayalı Tıp Aracı)

Değerli Araştırmacılar,

En büyük destekçilerimizden olan sizlere araştırmalarınızı kolaylaştıracak bilgiler ve araçlar sunmaktan memnuniyet duyacağız. Aşağıdaki soruları cevaplandıracağımız webinara davetlisiniz:
  • İhtiyaç duyduğunuz en güncel bilgilere en hızlı nasıl ulaşırsınız?
  • Hangi PubMed dergilerinin tam metinlerine, nasıl erişebilirsiniz?
  • Literatür taramanızı kolaylaştıran araçlar nelerdir?
  • Hekimlerin tasarladığı KDT aracı olan DynaMed’e erişebildiğinizi biliyor muydunuz?

*Önemli Not: Webinara kaydolduktan hemen sonra WebEx size bir e-mail gönderecektir. Bu mail içerisindeki katılım bağlantısı ve şifresi ile giriş yapabilirsiniz.

Webinar 2: Sağlık Bilimleri Fakülteleri için COVID-19 ve Güncel Literatür Taraması / Nursing Reference Center Plus (Hemşirelikte Kanıta Dayalı Uygulama Aracı)

Değerli Sağlık Bilimleri Fakültesi Araştırmacıları,

En büyük destekçilerimizden olan sizlere araştırmalarınızı kolaylaştıracak bilgiler ve araçlar sunmaktan memnuniyet duyacağız. Aşağıdaki soruları cevaplandıracağımız webinara davetlisiniz:
  • İhtiyaç duyduğunuz en güncel bilgilere en hızlı nasıl ulaşırsınız?
  • Hangi PubMed dergilerinin tam metinlerine, nasıl erişebilirsiniz?
  • Literatür taramanızı kolaylaştıran araçlar nelerdir?
  • Hemşirelikte kanıta dayalı uygulama aracı olan Nursing Reference Center Plus nedir?
Tarih: 6 Mayıs 2020, Çarşamba
Saat: 14.30 – 16.00