Boclips Video Kütüphanesi Ücretsiz Erişime Açılmıştır.

10/05/2020 22:06:06 - 10/05/2020 22:06:06 - 11218 Okunma
BOCLIPS  eğitim amacıyla oluşturulmuş dünyanın en büyük video kütüphanesidir. 2 milyondan fazla telifi hazır videoyu bulut tabanlı tek bir platformda tutmaktadır.
“İçinde bulunduğumuz koşullar sebebi” ile 30 Haziran tarihine kadar ücretsiz video içeriği sunmaktadır.

Kayıt olmak için lütfen tıklayınız.
Herhangi bir e-mail adresi ile kayıt olabilir, ücretsiz video içeriğine bulunduğunuz yerden ulaşabilirsiniz.

Boclips Hakkında

Öğrencilerin ve öğretmenlerin her yerde 40’tan fazla içerik üreticisinin ilgi çekici, eğitici videolarını arayabilmesi, izlemesi ve paylaşmasını sağlar. Öğrenciler ve öğretmenler ayrıca, ortak çalışma özelliklerinden yararlanabilir ve en sevdikleri içeriklerin oynatma listelerini başkalarıyla paylaşmak için hazırlayabilirler.
Tüm videolar eğitim için hak-hazır (rights-ready) lisanslama modeli ile lisanslanmıştır ve günlük olarak güncellenir - dolayısıyla karışıklık ve gecikme olmaz.
boclips video deneme veritabanı