Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Total Materia Veritabanı Şifreli Olarak Deneme Erişimine Açılmıştır.

24/12/2014 15:52:48 - 25/12/2014 15:52:48 - 14122 Okunma

Total Materia Veritabanı Hakkında:
Eski adı Key to Metals, yeni adı TOTAL MATERIA 220,000'den fazla alaşım hakkındaki 6,000,000 'un üzerinde özellik  kaydı ile dünya genelindeki en geniş metal özellikleri veritabanı ve bilgi kaynağıdır.

Aşağıda ana modülleri hakkında kısa bilgiler bulabilirsiniz.

 Total Metals: sahip olduğu güçlü ve üstün arama motoru ile tüm dünyada    metal özellikleri, çapraz-referans ve bilgileri, 563 Standart Geliştirme Kuruluşu (SDO) ile entegre ederek, yüzlerce üreticiye kapsamlı bir veri tabanı kaynağı sağlamaktadır.
Extended Range: dataları gerilme-gerinim eğrileri, şekillendirilebilirlik diyagramları, yorulma değerleri ve daha fazlasını içeren, gelişmiş yapısal ve ısıl hesaplamalar ve analizler için, benzersiz bir malzeme özellikleri kaynağı sağlamaktadır.
SmartComp: Total Materia'nın ek modülü, diğer analitik kaynaklar ve spektrometrelerden elde ettiği kimyasal bileşimler sayesinde, oldukça üstün bir metal tanımlaması sunmaktadır.

PolyPLUS: binlerce plastik, seramik ve kompozit malzemeler için; standart malzemeler ve gelişmiş özelliklerin verilerini içeren, metal olmayan malzeme özellikleri veri tabanıdır.

  Erişimin Bitiş Tarihi : 18 Mart 2015
  Şifre edinmek için  kddb@klu.edu.tr adresine talepte bulununuz.
total materia deneme veritabanı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.