Deepknowledge Ve Credo Reference Veritabanları Deneme Erişimine Açılmıştır.

06/10/2015 13:50:01 - 09/12/2015 14:29:54 - 17253 Okunma

DeepKnowledge kütüphane portalı 5 Ekim - 15 Kasım 2015 tarihleri arasında deneme erişimine açılmıştır.

ÖNEMLİ NOT:  DeepKnowledge kütüphane portalı şu anda denemede olduğu için sadece üniversitenin internet ağı üzerinden erişilmektedir.Kullanıcıların talepleri doğrultusunda portala abone olunacaktır ve tüm kullanıcılar istediği yerden veritabanlarına ulaşabilecektir.

DeepKnowledge kütüphane portalı ile Kırklareli Üniversitesi Kütüphanesi kullanıcıları, DeepKnowledge arayüzüne kendi kurum e-posta adresleri ile bir kez kayıt olduktan sonra, kütüphanenin tüm elektronik kaynaklarına sınırsız bir şekilde istedikleri yerden ve istedikleri anda herhangi bir ayar yapmaksızın erişim imkanı sağlar.

DeepKnowledge arayüzüne bir defaya mahsus olmak üzere kayıt yapılarak, tek bir e-posta adresi ve şifre ile kütüphanenin tüm kaynaklarına 7/24 istenilen her yerden erişim imkanı verilmektedir.Kullanıcılar farklı elektronik kaynaklar için her defasında yeni bir kullanıcı adı/şifre girmek zorunda kalmayacaktır.

Kullanıcılar arayüze kayıt olabilmek için ;

http://klu.deep-knowledge.net/register adresinden kayıt işlemlerini gerçekleştirebilirler.

CREDO REFERENCE online referans veri tabanı 5 Ekim – 5 Kasım 2015 tarihleri arasında deneme erişimine açılmıştır.
 Credo  Reference, online referans bankasıdır ve ;
70+ yayınevinden derlenen 680+ başlık içerir.
Görsel ve interaktif ağırlıklı olarak hazırlanmış, kullanımın  rahat ve anlaşılır olmasına dikkat edilmiştir.
Klasik arama yapmanın yanında,  resim, video arama ve beyin fırtınası (concept map) özellikleri eğlenceli bir kullanım sağlar.

Başlık Listesi
veri tabanı deepknowledge deneme erişim