Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Tümer Altaş A.ş. Sınav Hazırlık Ve Dil Eğitimi Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

12/11/2015 15:58:35 - 23/11/2015 15:58:35 - 23487 Okunma

Tümer ALTAŞ A.Ş. Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi veritabanı e-YDS/YDS, PTE, IELTS ve TOEFL iBT sınavlarına hazırlık amacıyla oluşturulmuş bir veritabanıdır. Mobil, masaüstü ve web platformlarında kullanılabilir. Tüm personel ve öğrencilerimize açıktır. Her yerden erişilebilir. Proxy ayarı veya IP kısıtlaması gerekmez.

 Veritabanı İçeriği:

 • (e) YDS Paketi: 2005 -2012 yılları arası çıkmış 4500 adet KPDS, ÜDS (sağlık, sosyal, fen) soruları ve her bir sorunun video çözümü.

 • Tıp Dil Paketi: 2005 - 2012 yılları arası çıkmış 1043 adet ÜDS Sağlık sorusu her bir sorunun video çözümü.

 • Hızlı Kelime Paketi: 3600 Akademik sınav kelimesi ve her kelime için Hafıza Teknikleriyle oluşturulmuş ses bağlantısı. Sadece dinleyerek kelime öğrenme.

 • Cümlede Kelime Paketi: Kelimelerin cümlede geldikleri anlamı sağlamlaştırmak ve okuma anlama becerisini geliştirmek için hazırlanmış cümle çevirileri. Şu an 700 cümle çevirisi; 4500'e çıkarılacak.

 • Çeviri Teknikleri: Okuma anlama becerisini geliştirmek için hazırlanmış 7 adet strateji videosu ve 91 adet metin çevirisi.

 • Görüntülü Gramer Konu Anlatımı: A'dan Z'ye tüm gramer konularının en ince detaylarıyla anlatıldığı 335 video anlatımlı içerik. Aynı içerik için hazırlanmış yazdırılabilir dosyalar.

 • Vocab Paketleri: Kelimelerin eş ve zıt anlamlarına yönelik hazırlanmış, dinleme özelliği de eklenmiş 3 çeşit kelime çalışma paketi. Toplam 8000' in üzerinde benzersiz kelime.

 • 10.000 adet görsel ve işitsel içerik.

Erişim adresi: http://tumeraltas.com.tr/kurumsal

Deneme Erişimin Bitiş Tarihi: 04 Aralık 2015

Veritabanını Kullanmak İçin Aşağıdaki Adımları Takip Ediniz:

1. http://tumeraltas.com.tr/kurumsal adresine girerek "Kayıt Ol" kısmına tıklayınız.

2. “@klu.edu.tr” uzantılı e-posta adresinizle üyelik oluşturunuz.

3. e-posta adresinin doğruluğunu onaylamak için e-posta adresinize gelen aktifleştirme mailini açınız ve ilgili bağlantı adresini tıklayınız.

4. Hesabınız aktifleşmiştir.

5. Kayıt esnasında belirlemiş olduğunuz kullanıcı adı ve şifre ile veritabanına istediğiniz yerden giriş yapabilir ve içerikten 7/24 sınırsız faydalanabilirsiniz.

6. Kurumsal Mobil ve Masaüstü uygulamaları ana sayfadan indirip, kurup, aynı kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapabilirsiniz.

7. Mobil ve Masaüstü uygulamalarda video ve ses dosyaları indirilebilir özelliktedir. Herhangi bir wi-fi ağında bir defaya mahsus tüm içerikleri indirip, sonrasında internet bağlantısı olmadan da kullanılabilirsiniz.

sınav hazırlık dil eğitimi deneme

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.