Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Royal Society Of Chemistry (Rsc) Veri Tabanı Aboneliğe Ve Bentham Science, Sobiad Veritabanları Deneme Erişimine Açılmıştır.

02/11/2016 17:02:00 - 02/11/2016 17:02:00 - 24808 Okunma

 

 

 

  Değerli Kullanıcılarımız,

  Royal Society of Chemistry (RSC) veri tabanı IP tanımlı olarak üniversitemiz erişimine açılmıştır. Erişim adresi aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

Erişim Adresi    :   pubs.rsc.org

Erişim Tarihleri       :  02.11.2016-31.12.2017

 

 

 

1841 yılında kurulan Royal Society of Chemistry analitik kimya, biyomoleküler kimya, biyometal, biyoteknoloji, katalizörler, kimyasal biyoloji, kristal mühendisliği, çevre bilimi, yeşil kimya, inorganik kimya, malzeme bilimi, medikal bilimleri, nano teknoloji, doğal ürünler, organik kimya, fotokimyasal bilimler, foto-biyolojik bilimler, fiziko-kimya, polimer bilimler, yumuşak malzemeler, ve sistemler biyolojisi gibi kimya biliminin tüm dallarını kapsayan dergiler ve kitaplar yayımlamaktadır.

 

 


Bentham Science Publishers

 

 

Erişim Adresi                    : http://www.eurekaselect.com/

Deneme Erişim Tarihleri : 2 Kasım 2016 – 26 Kasım 2016

 

Bentham Science Publishers, 1993 yılından günümüze yayımlanmış dergi ve kitap koleksiyonları ile dünya üzerindeki araştırmacılara kaynak sağlamaktadır.

 

Tıp, Kimya, Eczacılık, Biyomedikal ve daha birçok konu alanında etki değeri yüksek yayınlara sahip 125 dergiden oluşan bir koleksiyona erişim vermektedir.

  • Bentham dergileri ISI Alerting Service, EMBASE, Scopus, Chemical Abstracts, Current Contents, MEDLINE, BIOSIS gibi otorite indekslerde listelenmektedir.
  • Kurumsal ihtiyaçlara göre dergi ve kitap seçebilme imkanı verir.

KONU BAŞLIKLARI : 


 
 

 

  

 Sosyal Bilimler Atıf Dizini 

Erişim Adresi                   : http://atif.sobiad.com/
Deneme Erişim Tarihleri : 02.11.2016-03.12.2016

Türkiye merkezli 307 dergide yayınlanan 79.205 makalenin yer aldığı ve 1.601.750 atıfın bulunduğu bir veritabanıdır. Sobiad aynı zamanda Türkiye merkezli en çok sosyal bilimler makalesinin bulunduğu milli bir indekstir. Sobiad veritabanında hem makale başlığında arama hem de metin içinde arama yapılabilmektedir. Sobiad, aylık düzenli olarak güncellenmekte ve dergilerin yayınlanan sayıları veritabanına eklenmektedir. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

veritabanları deneme erişim rsc sobiad bentham royal chemistry kimya

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.