Misyon-Vizyon

16/07/2014 14:57:05 - 17/05/2016 14:57:05 - 1542 Takip

MİSYONUMUZ

Çağdaş kütüphanecilik anlayışı içinde Üniversitemizin, eğitim - öğretim ve araştırma faaliyetlerinin gerektirdiği her türlü bilgi ve belge kaynağının sağlanması,  hizmete sunulması, kullanıcıların daha hızlı ve etkin şekilde bilgi kaynaklarından yararlanması, hizmetlerin aksamadan yürütülmesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığımızın ana hedefi olmuştur.

VİZYONUMUZ

Kırklareli Üniversitesi’nin eğitim, öğretim, bilimsel araştırma ve geliştirme çalışmalarını destekleyen; her gün gelişip ilerleyen, yeni yayınlarla zenginleşen, bilimin son verilerini izlemekle görevli, her türlü bilgi gereksinimini karşılayacak personel, kaynak, teknolojik altyapı ve hizmetleriyle saygın otorite bir bilgi belge merkezi olmaktır.

Misyon Vizyon