Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Gale Reference Complete Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

18/09/2017 10:34:03 - 18/09/2017 10:34:03 - 26755 Okunma

Gale Reference Complete 4 ana koleksiyon altinda bir araya getirilmis koleksiyonlar toplulugudur. Birincil ve ikincil kaynaklardan oluşturulmuş olan Gale Reference Complete tıp, mühendislik, tarih, politika, sosyoloji, felsefe, ekonomi, din ve benzeri birçok bilim dalına yönelik makaleleri, kitapları, arşiv malzemelerini ve haber kaynaklarını bir arada bulabileceğiniz eşsiz bir koleksiyondur.

Erisim adresi:  http://infotrac.galegroup.com/itweb/kirkuni

Kampüs dışı kullanımlarınız için şifre : Turkey

Deneme Erişimi Bitiş Tarihi: 2  Kasım 2017

Academic OneFile Tip, muhendislik, fen bilimleri, teknoloji, sosyal bilimler, sanat, teoloji, edebiyat ve daha bir çok konuda içerik sunan akademik araştırma için tek bir yerden hızlı bir şekilde gerekli bilgiye ulaşabileceğiniz bir platformdur.  11.000’den fazlası hakemli ve 8.300’den fazlası tam metin yaklaşık 17.500 dergide 75.000.000 makale, haber, videoyu erişiminize sunmaktadır.

InfoTrac Newsstand 2.300+’den fazla bölgesel, ulusal ve yerel gazetelerin yanı sıra, dünyanın her yerinden önde gelen yayınları bir arada sunan gazete platformudur. The Times, Economist, New York Times gibi gazetelerin yani sira yerel ve bolgesel gazeteleride kapsamaktadir.

Archives Unbound Tarihin en önemli anlarını belgelendiren mikrofilm koleksiyonlarının dijitalleştirilmesiyle oluşturulmuş, her biri 5.000 ile 200.000  arasında sayfadan oluşan bu özel koleksiyonlar, araştırmacılara birincil kaynak olarak sunulmaktadır.Ozellikle Osmanlı Devleti, Türkiye Cumhuriyeti, Ortadoğu ve K Afrika hakkında diplomatik raporları sunmaktadır.

Gale Virtual Reference Library Tüm disiplinlerde ihtiyaclariniz karsilacak 1,700 başlık altında 4000 ciltlik ansiklopedi serisidir. Oğrenciler, araştırmacılar, profesyoneller ve genel okuyucuların ihtiyaçlarını hedefleyen E-Referans kitap koleksiyonudur. Turkce arayuz, MP3 olarak dinleyebilme/indirebilme, atif araclari ve daha bircok ozelligi ile kullanici dostu kitap platformudur.

Gale Literary Sources 4 farklı edebiyat veritabanı 1,5 milyondan fazla elestiriler, şiirler, oyun metinleri, yazar biyografileri, makaleler ve alıntılardan oluşan Batı Edebiyatı alanında çalışmalarınıza destek sağlayacak veritabanları serisidir.

Academic OneFile+Newstand

Tum Bölümlerimize hitap eder(28.000 fazla dergi)

Archives Unbound

Tarih ve Uluslararası İlişkiler(25 koleksiyon)

GVRL Ebook

Tüm Bölümlerimize hitap eder(1700 baslik-4600 cilt)

Literature Sources

İngiliz Dili ve Edebiyatı

 

gale reference complete

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.