Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Hukuktürk Ve The Institution Of Engineering & Technology (Iet) Veritabanları Deneme Erişimine Açılmıştır.

17/10/2017 10:45:17 - 17/10/2017 10:45:17 - 24915 Okunma

Erişim adresi: www.HukukTurk.com

Deneme Erişimi Bitiş Tarihi: 30 Kasım 2017

Kullanım Kılavuzu için tıklayınız.


IET, özellikle Fizik, Otomasyon, Mekanik, Elektrik-Elektronik mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Enerji Mühendisliği, Telekomünikasyon, Radar&Sonar&Navigasyon teknolojileri ve Robotik gibi konu alanlarında faaliyet gösteren akademisyenler, araştırmacılar ve öğrencilere yönelik geniş bir içerik yelpazesi sunmaktadır.

IET, 150'den fazla ülkede 167.000'in üzerinde üyesi bulunan Avrupa'nın en büyük profesyonel mühendisler grubudur. Global mühendislik topluluğuna ilham veren, bilgilendiren, etkileyen ve toplumun ihtiyaçlarını karşılamak için teknoloji yeniliğini destekleyerek daha iyi bir mühendislik dünyası yaratmak için çalışmaktadır. Araştırma topluluğu için geniş kapsamlı yayıncılık programı, her biri IET Dijital Kütüphanesi'nde bulunan her yıl yaklaşık 50 yeni başlıktan oluşan 500'den fazla e-kitap, mektup ve açık erişim dergileri içermektedir. Dünyanın en büyük mühendislik ve teknoloji video içeriği çevrimiçi arşivi olan IET.tv'nin mühendislik ve fizik disiplinleri ve üreticileri için saygın bir A&I veritabanı olan Inspec'in dünyaca ünlü yayıncısıdır.

  • IET DIGITAL LIBRARY (IET Dijital Kütüphanesi): IET dergilerinden 190.000 'den fazla teknik belge ve 500'den fazla kitaptan oluşmaktadır. Dergiler, konferans prosedürleri ve 500’den fazla kitap içermektedir. İçerik konuları; fizik, otomasyon, mekanik, elektrik-elektronik mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, enerji mühendisliği, telekomünikasyon, radar & solar & navigasyon teknolojileri, robotik …

Erişim Linki: http://digital-library.theiet.org     

  • INSPEC: IET'in bilimsel uzmanları tarafından indekslenen 17 milyondan fazla kayıt içeren dünyanın en güvenilir fizik ve mühendislik araştırması kaynağıdır.

Erişim Linki: https://inspecdirect-service.theiet.org

  • IET.tv: Teknik konferanslar, belgeseller ve topikal tartışmalar da dahil olmak üzere 9.000'den fazla temel mühendislik ve teknoloji konulu videoya erişim.

10 teknoloji kanalında çeşitli etkinlikler, konferanslar, röportajlar, ürün tanıtımları, seminerler gösterime sunulmaktadır.

Erişim Linki: https://tv.theiet.org/

IET eKitap Lİstesi için tıklayınız.

IET.tv İçerik Listesi için tıklayınız.

IET Inspect Dergi Listesi için tıklayınız.

Deneme Erişimi Bitiş Tarihi: 30 Kasım 2017

HukukTürk IET

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.