Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Heinonline Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

13/11/2017 11:24:19 - 13/11/2017 11:24:19 - 17412 Okunma

HeinOnline Academic Core Veritabanı:

Hein’in birincil araştırma kaynağı olan HeinOnline, hukuk, hukuk tarihi ve ilişkili alanlarda 100 milyondan fazla sayfayı online, tümüyle aranabilir ve görsel tabanlı formatta sunar. HeinOnline, içerdiği 2,000’den fazla süreli yayını en geniş kapsamları ile sağlayarak hukuk tarihi alanındaki kaynak boşluğunu doldurur. HeinOnline, büyük bir hukuk dergisi koleksiyonuna ek olarak, Congressional Record Bound ciltlerinin tamamını, U.S. Reports’un 1754’e kadar uzanan içeriğinin tamamını, 1700’lerin başlarına kadar uzanan ünlü davaları, 16. Yüzyıl ile 20. yüzyıl arasındaki hukuk klasiklerini, the United Nations and League of Nations Treaty Series’i, kapsamı 1936’ya kadar uzanacak şekilde the Federal Register’ı, 1938’den itibaren CFR’yi ve çok daha fazlasını erişilebilir hale getirir.

HeinOnline, basılı dökümanlardaki sayfaları orijinal görünümünde PDF formatında sunar. Bu da şu anlama gelmektedir: tüm tablolar, grafikler, resimler, el ile yazılmış notlar, fotoğraflar ve dipnotlar ait oldukları yerde yani orijinal  dökümandaki yerlerinde durmaktadırlar. Görsel tabanlı PDF içeriği dışında HeinOnline’ı eşsiz yapan bir başka özellik de tarihi değeri ve başlıklara ilk yayınlanma tarihinden itibaren eriştirebilmesidir.

175’in üzerindeki ülkenin 3,200’den farklı konumunda kullanılan HeinOnline, dünyanın en büyük görsel tabanlı hukuk araştırma koleksiyonudur ve hukuk tarihine dair 9 yüzyıllık içerik barındırır. HeinOnline, hukuk alanındaki süreli yayınlar için dünyanın en büyük distribütörü olan ve 90’a yıla yakın bir süredir kütüphane dünyasına hizmet eden William S. Hein & Co. Inc. kuruluşunun bir ürünüdür.

Erişim adresi: http://heinonline.org/HOL/Welcome

Deneme Erişimi Bitiş Tarihi: 11 Aralık 2017

 

hein online deneme

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.