Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi Ebsco Veritabanları Eğitim Günleri Gerçekleştirildi.

28/10/2016 11:33:11 - 28/10/2016 11:33:11 - 16205 Okunma

26- 27 Ekim 2016 tarihlerinde 4 oturum halinde düzenlenen veritabanları eğitimi, Üniversitemiz Merkez Kütüphanesi kaynaklarının etkin kullanımını sağlamak üzere, üniversitemiz akademisyenleri ile lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine yönelik olarak düzenlenmiştir.

Akademik çalışmalara olan katkısı düşünüldüğünde azımsanamayacak kadar zaman ve mekan kolaylığı sağlayan EBSCO Discovery Service (EDS) arama motorunun da tanıtımı ve kullanımının yapıldığı, üniversitemiz kaynaklarında bulunan e- dergi, e-kitap, hiperkitap(Türkçe)lara ulaşımının veritabanları üzerinden nasıl sağlandığını uygulamalı olarak gösteren eğitim geri bildirimlerin olumlu katkı şeklinde dönmesi sebebiyle de oldukça başarılı geçmiştir.

Organizasyonda emeği geçen herkese ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

veritabanları eğitim ebsco