Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Enago:" See The Future" Sanal Konferansi

28/10/2020 15:18:44 - 06/11/2020 15:18:44 - 4037 Okunma
*Nobel Ödüllü Sir Richard J.Roberts Sanal Konferansta Sizlerle
 
Enago'nun Nobel Ödüllü Sir Richard J. Roberts ile araştırma ve yayın endüstrisinden diğer bazı aydınları bir araya getirecek olan "See The Future " sanal konferansına davetlisiniz.
 
Başlıca Konular:
 
*Nobel Ödüllü Sir Richard J. Roberts, mevcut neslin Nobel Ödülü kazanması için ne gerektiğini ve alanı değiştiren araştırmanın ne anlama geldiğini tartışıyor.
 
*Harvard Üniversitesi'nin salgın sırasında Araştırma Ofisi’ni nasıl yönettiğini öğrenin. Dünyanın en iyi üniversitesi, Harvard Üniversitesi Baş Araştırma Sorumlusu Ara Tahmassian tarafından bir vaka çalışması.
 
*QS'nin Kurucusu ve CEO'su Nunzio Quacquarelli'nin 2022'de yüksek öğrenimin nasıl olacağı hakkındaki konuşmasını dinleyin.
 
Sanal konferans programı; bir açılış oturumu, canlı web seminerleri, panel tartışmaları, çevrimiçi sunumlar, araştırma eğitimi ve yayıncılık sektörlerindeki en iyi profesyonellerle etkileşimli soru-cevap oturumları içerir.
 
Mevcut ekonomik durum ve bilginin yayılmasının devam etmesi gerektiği gerçeği göz önünde bulundurularak ücretsiz ve 'herkese açık' bir etkinlik olacaktır.
 
Tarih:  17 - 18 Kasım 2020
 
ENAGO SEE THE FUTURE SANAL KONFERANSI

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.