Sage Video Veritabanı Deneme Erişimine Açılmıştır.

15/12/2020 13:21:10 - 16/12/2020 13:21:10 - 3473 Okunma
SAGE Video, yüksek öğretim süresince, daha yüksek düzeyde akademik araştırmalar ile lisans öğrenim ve eğitimi için pedagojik ihtiyaçları desteklemek için oluşturulmuş 1000+ saatlik video yayını koleksiyonunu içeren kolay erişilebilir bir kaynaktır.
İçerdiği koleksiyonlar, sosyal bilimlerde en son öğretim ve araştırma odaklı videolar sunmak için önde gelen akademisyenler, topluluklar ve uygulayıcılarla ortaklaşa geliştirilir. %60'ın üzerinde özel içeriğe sahip SAGE Video, SAGE'nin bilinen akademik standardını korurken, benzersiz yayıncılık uzmanlığı, disiplin bilgisi ve bu alandaki önde gelen uzmanlardan bilgiler sunar. Her seviyeden öğrenciyi, sınıf içinde, sınıf hazırlığı olarak, ileri düzey okuma için ya da çevrimiçi öğrenim amaçlı olarak kullanılabilecek bir dizi video türü ile destekler.

İçerdiği konu koleksiyonları şunlardır:
  • Business & Management (İşletme & Yönetim)
  • Counseling & Psychotherapy (Danışmanlık & Psikoterapi)
  • Criminology & Criminal Justice (Kriminoloji & Ceza Adaleti)
  • Education (Eğitim)
  • Leadership (Liderlik)
  • Media, Communication, & Cultural Studies (Medya, İletişim & Kültürel Çalışmalar)
  • Nursing (Hemşirelik)
  • Politics & International Relations (Siyaset & Uluslararası İlişkiler)
  • Psychology (Psikoloji)
  • Research Methods* (Araştırma Yöntemleri)
  • Social Work (Sosyal Hizmet)
  • Sociology (Sosyoloji)

Erişim  adresi:  https://sk.sagepub.com/video

Bitiş Tarihi: 31 Ocak 2020

***Kütüphanemizin E-Kaynaklarına Kampüs dışından erişmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. VETİS ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Kampüs Dışı Erişim(VETİS): https://katalog.klu.edu.tr/vetisbt/

sagevideo deneme erişimi