Marketline, De Gruyter Dergi Koleksiyonu Ve Tümer Altaş Sınav Hazırlık Ve Dil Eğitimi Veritabanıları Deneme Erişimine Açılmıştır.

01/10/2021 12:22:54 - 01/10/2021 12:22:54 - 316 Okunma

Tümer ALTAŞ A.Ş. Sınav Hazırlık ve Dil Eğitimi Veritabanı  1-31 Ekim 2021 tarihleri arasında tüm ANKOS üyesi kurumların sınırsız deneme erişimine açılmıştır.
Kayıt olmak için:
•    Üniversitemiz IP aralıklarında yer alan herhangi bir cihazdan:
    https://eyds.tumeraltas.com.tr ve
    https://esinav.tumeraltas.com.tr  adreslerine girerek
•    her bir sitede ayrı ayrı “Kayıt” oluşturup veritabanlarının her ikisine de hemen erişim sağlayabilirsiniz.
Not: Hesabınız etkinleştikten sonra istediğiniz yerden veritabanlarına erişebilirsiniz; kurum ağına bağlı olmanız gerekmez.

e-YDS Veritabanı İçeriği:
  • (e) YDS: 2005 -2012 yılları arası çıkmış 4500 adet KPDS, ÜDS (sağlık, sosyal, fen) soruları ve her bir sorunun video çözümü.
  • PTE: Sınavın 20 soru türüne ait tanıtım ve etkili stratejiler
  • IELTS: 4 becerinin tamamını kapsayan detaylı tanıtım ve stratejiler.
  • TOEFL iBT: 4 becerinin tamamını kapsayan detaylı tanıtım ve stratejiler.
  • Dinleyerek Kelime: 3600 Akademik sınav kelimesi ve her kelime için Hafıza Teknikleriyle oluşturulmuş ses bağlantısı. Sadece dinleyerek kelime öğrenme.
  • Cümle Çevirileri: Kelimelerin cümlede geldikleri anlamı sağlamlaştırmak ve okuma anlama becerisini geliştirmek için hazırlanmış cümle çevirileri.
  • Paragraf Çevirileri: Okuma anlama becerisini geliştirmek için hazırlanmış 7 adet strateji videosu ve 91 adet metin çevirisi.
  • Görüntülü Gramer Konu Anlatımı: A’dan Z’ye tüm gramer konularının en ince detaylarıyla anlatıldığı 335 video anlatımlı içerik.
  • Toplamda 10.000 üzeri görsel ve işitsel içerik.
e-Sınav Veritabanı İçeriği:
  • Yökdil Sağlık-Sosyal-Fen, eYDS, TıpDil sınavları için ayrı ayrı sorulardan oluşan testler ve her bir sorunun video çözümü.
  • PTE: Sınavın 20 soru türüne ait tanıtım ve etkili stratejiler
  • IELTS: 4 becerinin tamamını kapsayan detaylı tanıtım ve stratejiler.
  • TOEFL iBT: 4 becerinin tamamını kapsayan detaylı tanıtım ve stratejiler.

DE GRUYTER | EMRS

De Gruyter dergi koleksiyonu bilimsel dernek ve kurumlarla birlikte basılmakta olan pek çok dergi içermekte olup bu dernek ve kurumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

·        International Union of Pure and Applied Chemistry
·        Mineralogical Society of America
·        Society for Biochemistry and Molecular Biology
·        Mineralogical Society of Great Britain and Ireland
·        American Energy Society
·        German Mathematical Society
·        European Federation of Clinical Chemistry and Laboratory Medicine
·        European Optical Society
·        International Federation of Library Associations and  Institutions
·        Societas Linguistica Europaea

Yüksek Etki Faktörüne Sahip Dergiler
De Gruyter dergi koleksiyonu alanlarında önemli dergilere ev sahipliği yapmaktadır. 2021 yılında yayınlanan Web of Science Dergi Atıf Raporu De Gruyter tarafından basılmakta olan 124 dergi içermekte olup bu dergilerden 103 tanesi bir önceki yıla göre etki faktörlerini yükseltmiş bulunmaktadır. Önemli dergilerden bazılarını aşağıda görebilirsiniz.
  • Advances in Nonlinear Analysis: rank 4/330 in Mathematics and 4/265 in Applied Mathematics
  • Applied Linguistics Review: rank 27/193 in Linguistics
  • Corpus Linguistics and Linguistic Theory: rank 35/193 in Linguistics
  • Holzforschung: rank 5/22 in Materials Science, Paper & Wood and 20/67 in Forestry
  • Fractional Calculus and Applied Analysis: rank 10/330 in Mathematics, 22/265 in Applied Mathematics and 27/108 in Mathematics, Interdisciplinary Applications
  • Journal of Numerical Mathematics: rank 7/330 in Mathematics and 12/265 in Applied Mathematics
  • Nanophotonics: rank 9/99 in Optics, 20/160 in Applied Physics, 25/107 in Nanoscience & Nanotechnology and 49/335 in Materials Science, Multidisciplinary
  • Reviews in Mineralogy & Geochemistry: rank 5/30 in Mineralogy and 16/88 in Geochemistry & Geophysics
  • Theoretical Linguistics: rank 1/187 in Linguistics

Erişim adresi: https://www.degruyter.com/

Bitiş Tarihi: 30.11.2021

Featured Resources - Research Guides at Sacred Heart University

GlobalData tarafından üretilen ve hizmete sunulan MarketLine Veritabanı;
  • 6.000'in üzerinde endüstri profilleri,
  • 500.000'in üzerinde şirket veritabanı,
  • 600'ün üzerinde vaka çalışmaları,
  • 1.500.000 şirket haberleri
  • Ülke raporları,
  • 180 dolayında şehir analizleri,
içermektedir.
Bitiş Tarihi: 30.10.2021
(Passcode (Şifre) @2Vnv^aV

***Kütüphanemizin E-Kaynaklarına Kampüs dışından erişmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

VETİS ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Kampüs Dışı Erişim(VETİS): https://katalog.klu.edu.tr/vetisbt/

MarketLine Deneme Erişimi