Elsevier Clinicalkey Webinar : 13 Ekim 2021

12/10/2021 15:49:10 - 12/10/2021 15:49:10 - 260 Okunma
15 Kasım tarihine kadar deneme erişiminize açık olan, Elsevier ClinicalKey ile ilgili düzenleyeceğimiz online toplantımıza davetimiz aşağıda bilginize sunulmaktadır.
 Toplantıda;  YENİ ClinicalKey arayüzü, içerik kapsamı, erişim/uzaktan erişim fonksiyonları ve platform kullanımına yönelik özellikleri anlatılacak ve değerli konuşmacılarımız ClinicalKey deneyimlerini aktaracaklardır.
Konuşmacılar:
Doç.Dr.Mehtap Nisari– Erciyes Üniversitesi - Anatomi Anabilim Dalı
Dr. Öğr. Üyesi Onur ERTUNÇ–  Süleyman Demirel Üniversitesi –  Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı
Aşağıdaki link aracılığı ile online oturuma kayıt olarak katılım sağlayabilirsiniz.
Kayıt oluşturduktan sonra e-posta adresinize otomatik olarak gelen linke tıklayarak kayıt oluşturduğunuz oturuma girebilirsiniz.(Lütfen istenmeyen iletiler /junk e-mail kısımını da kontrol ediniz)
Toplantı kayıt linki:
13 Ekim Çarşamba 12:30 :   https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZwtd-yvrDgjGNDAuD0iCS8m-IH6TuL5_cQ0
Not: Zoom oturumuna kayıt olurken kurum adınızı yazmanızı rica ederiz.
Toplantı sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.
ClinicalKey Erişim adresi: www.clinicalkey.com

Elsevier ClinicalKey online toplantı