Elsevier Complete Anatomy Veritabanına Aboneliğimiz Gerçekleşmiştir.

12/11/2021 14:11:27 - 23/11/2021 14:11:27 - 942 Okunma

Elsevier Complete Anatomy Veritabanına aboneliğimiz gerçekleşmiştir.

Aşağıda detay bilgileri verilen bu anatomi platformuna AKADEMİSYENLERİN erişebilmesi için takip edilmesi gereken adımlar aşağıda adım adım anlatılmıştır.

Tanıtım videosu için buraya tıklayınız.

Kullanım ile igili tüm videolar için buraya tıklayınız.

Aktivasyon yardım videosu için tıklayınız.

1. Adım: Bilgisayarınıza/Tabletinize/Akıllı Telefonunuza ücretsiz uygulamasını indiriniz.

iPhone için tıklayınız.

iPad için tıklayınız.

MAC bilgisayar için tıklayınız.

Windows bilgisayar için tıklayınız.

Android cihazlar için tıklayınız.

1. Adım: Aplikasyonu cihazınızın uygulamaları içinden açın.

1. Adım: Bir hesap oluşturun.

Akademisyenler için  Sağ-üst köşede Get Started’e tıklayıp “ sign up for free” seçeneğiyle kurumsal email adresinizi (..............@kirklareli.edu.tr,.................@klu.edu.tr)  kullanarak bir hesap oluşturun ve kaydınızı tamamlayın.

Öğrenciler için  ise Sağ-üst köşede Get Started’e tıklayıp “ sign up for free” seçeneğiyle kurumsal email adresinizi (.................@ogrenci.kirklareli.edu.tr,..................@ogr.klu.edu.trkullanarak bir hesap oluşturun ve kaydınızı tamamlayın.

Profil detay bilgilerini de girdikten sonra bir onaylama emaili alacaksınız.

1. Adım: Mail kutunuza giderek gelen email içindeki onay butonuna basınız.

1. Adım: Erşim kodunu aktif edin (Redeem Code).

Aplikasyon içinde Settings (Ayarlar) menüsünden My Accounts (Hesabım) kısmına girip Settings (Ayarlar) menüsünden My Accounts (Hesabım) kısmına girip aşağıdaki uygun erişim kodunuzu girin Redeem butonunu tıklayın ve ekrandan çıkış yaparak Complete Anatomy’i kullanmaya başlayabilirsiniz.

Akademisyenler  için kullanılacak kod: JV7ULU36UBTG

Öğrenciler  için kullanılacak kod87IE4O6CLRLP

Özet bilgiler ve Faydalı Dökümanlar :

Elsevier tarafından sunulan Complete Anatomy; öğrencilere, akademisyenlere ve sağlık profesyonellerine anatomi eğitimi ile ilgili devrim niteliğinde çözümler sunmaktadır.

Complete Anatomy, dünyada 300’ün üzerinde üniversitede kullanılmaktadır.

Complete Anatomy uygulaması, dünya çapında 20 milyon indirilme ile 160 ülkede App Store içinde en çok indirilen uygulama olmuştur.

Diagram

Description automatically generatedA person posing for the camera

Description automatically generated

Anatomi eğitiminde altın standard olarak kullanılan gross anatomi modeli, gerçek insan vücuduna en yakın olacak şekilde tasarlanmıştır. 12 farklı sistemi model üzerine ekleyerek inceleyebilirsiniz.

Dokuların ve hücrelerin işleyişine yakından bakmak için mikroanatomi modellerini kullanabilirsiniz.

Mikroanatomi modelleri ile ilgili detaylar için buraya tıklayarak ilgili videoya ulaşabilirsiniz.

Histoloji içeriği ile ilgili detaylı bilgiye buradan erişebilirsiniz.

Radyoloji modülü ile, radyolojik görüntüleri 3D model üzerinde karşılaştırabilirsiniz.

Radyoloji modülü ile ilgili videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Complete Anatomy içerisindeki araçları kullanarak, laboratuvar ortamında olmaya gerek duymadan diseksiyon yapabilir ve çeşitli durumları simüle edebilirsiniz.

Complete Anatomy içinde yapmış olduğunuz çalışmaları, gruplar oluşturarak paylaşabilir ve kullandığınız farklı cihazlardan içeriğe erişebilirsiniz.

Complete Anatomy platformunun uzaktan eğitimde kullanılması ile ilgili videolara buradan erişebilirsiniz.

Dünyanın en gelişmiş anatomi platformu olan Complete Anatomy içeriğinde bulunan özellikler:

• 17.000’den fazla vücut yapısını içeren en gerçekçi ve eksiksiz insan modeli
  • Atan ve atım sırasında diseksiyon yapılabilen 3D kalp modeli
  • Tek bir platformdan erişebileceğiniz, anatomi platformları arasındaki en geniş video içeriği. Kardiyoloji, Ortopedi, Oftalmoloji, Diş Hekimliği ve Fitness alanında 1,500’den fazla klinik video
  • Gerçek zamanlı Kas Hareketleri, Kasların Yerleşimleri, Kemik Haritalama, Sinirlerin ve Arterlerin Takibi
  • Ayrıntılı Mikroanatomi Modelleri.
  • Yaratıcı araçlar – AR modu, kesit alma, kemik kırıklarını ve yaralanmaları görselleştirme, ağrı ve hücre büyümesi simulasyonları
  • AR modunda çoklu kullanıcı özelliği
  • Model üzerinde etiketleme, işaretleme ve görsel ekleme seçenekleri
  • Klinik Anatomi, Hasta Başı Ultrason Uygulamaları, Kadavra Görüntüleri gibi birçok konuda, alanında uzman kişiler tarafından hazırlanmış 100 saatin üzerinde ders içeriğini tek bir platformda sunan tek anatomi platformu.
  • Sadece Complete Anatomy platformunda sunulan, tek bir platformdan erişebileceğiniz akademisyen araçları: dersler, quizler oluşturma, içerikleri öğrenciler ile paylaşma ve öğrencilerin performansını takip edebileceğiniz öğrenci paneli özellikleri

Dosyalar

·          Complete Anatomy Broşürü