Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Kütüphane Hizmetlerinin Ve Rosetta Stone Dil Eğitim Aracının Kullanımına Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

21/12/2021 09:01:49 - 28/12/2021 09:01:49 - 412 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığınca Kütüphane Hizmetlerinin Tanıtımı ve Rosetta Stone Dil Eğitimi Aracının kullanımına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe Kütüphane ve Dok Daire Başkan Vekili Zerrin Meral , Kütüphaneci Numan Özalp, online bağlantıyla Rosetta Stone Temsilcisi Uğurcan Özkan, üniversitemiz akademik personeli ile öğrencilerimiz katıldı.

Gelişen teknoloji ile birlikte çoğalan dijital kütüphaneler platformunda Kırklareli Üniversitesi olarak yerimizi aldık. Akademisyenlerin ve öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu elektronik kaynakları imkanlarımız çerçevesinde koleksiyonumuza dahil ederek geliştirmeye devam etmekteyiz. Bu bağlamda Kütüphaneci Numan Özalp tarafından kütüphane hizmetlerinin tanıtımı yapılmış ve sonrasında aboneliğini gerçekleştirdiğimiz Rosetta Stone Dil Eğitimi Aracının temsilcisi Uğurcan Özkan ‘ın online sunumu ile uygulamanın kurulumu ve içeriği anlatılmıştır.

 

 

Rosetta Stone Dil Eğitim Aracı Bilgilendirme Toplantısı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.