Ithenticate Ve Turnitin Originality Check Eğitim Seminerleri Duyurusu

11/03/2022 10:08:56 - 11/03/2022 10:08:56 - 410 Okunma

Turnitin ürünlerinin (iThenticate ve Turnitin Originality Check) etkin ve verimli bir şekilde nasıl kullanılacağı ile ilgili eğitim seminerlerine davet ediyoruz. Turnitin'in akademik bütünlük ve akademik dürüstlük ürünlerini kullanan Türkiye'deki birçok üniversiteye açık olacak seminerler, Mart ve Nisan aylarında Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir. Seminerler, Türkçe dilinde gerçekleşecek olup, oturumların sonunda katılımcıların sorularına da yer verilecektir. Ayrıca, Originality Check eğitim seminerlerinde Turnitin ürünlerinin ÖYS-LMS (Öğrenme Yönetim Sistemleri) ile entegrasyonu üzerinde de kısaca durulacaktır.

Çevrimiçi eğitim seminerlerinin programını aşağıda bulabilirsiniz:

Mart 2022

Konu
Süre
Zoom kayıt linki
iThenticate
Eğitim Semineri
22 Mart 2022
Originality Check Eğitim Semineri
24 Mart 2022

Nisan 2022

Konu
Süre
Zoom kayıt linki
iThenticate
Eğitim Semineri
12 Nisan 2022
Originality Check Eğitim Semineri
14 Nisan 2022
10 dakika

Hem iThenticate hem de Originality Check için, size en uygun olan zaman dilimlerini seçmeniz ve Zoom toplantı bağlantısını e-posta yoluyla almak için kayıt olmanız gerekmektedir. Kayıt yaklaşık 1-2 dakika sürecek olup, sizden sırasıyla ad, soyad, e-posta adresi, e-posta adresi onayı gibi bilgiler istenecektir. Mart ayında iThenticate ya da Originality Check ile ilgili bir eğitim oturumunu kaçırmanız durumunda, Nisan ayındaki diğer oturumlara da kaydolabilirsiniz. Tüm oturumlar aynı içeriğe sahiptir. Mart ve Nisan aylarındaki oturumlara katılım sağlayamayanlar, daha sonra duyurusu yapılacak olan Mayıs ve Haziran aylarındaki çevrimiçi seminerlere katılabilirler.

iThenticate ve Turnitin Originality Check Eğitim Seminerleri