Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Kgk Bağimsiz Denetçi Eğitimleri Duyurusu

13/10/2022 15:50:58 - 14/02/2024 11:30:49 - 375 Okunma

KGK BAĞIMSIZ DENETÇİ EĞİTİMLERİMİZE KATILARAK TEMEL MESLEKİ KONULAR ALANINDA 21 KREDİ ELDE EDEBİLİR VE YILSONU GELMEDEN EKSİK KREDİLERİNİZİ TAMAMLAYABİLİRSİNİZ

Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu'nun (KGK) yayınlamış olduğu tebliğe göre KGK sertifikalı bağımsız denetçilerin her yıl, akredite eğitim kurumlarından, temel mesleki konular alanında en az 20 kredilik eğitim alması zorunludur.

KGK’nin akdedite eğitim kurumu olan Lebib Yalkın Akademi'nin eğitimlerine katılarak hem temel mesleki konular alanında 21 kredi elde edebilirsiniz hem de mesleki bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

28-29-30 Ekim tarihli eğitimlerimiz çevrimiçi ortamda canlı olarak gerçekleştirilecektir ve Türkiye'nin her yerinden bağımsız denetçilerin katılımına açık olacaktır.

Kayıt İçin Tıklayınız:

https://lebibyalkin.com.tr/akademi/egitim/kgk-bagimsiz-denetci-egitimleri-21-kredi-hile-denetimi-finansal-piyasalar-2

 

Katılımcı Profili:  Bağımsız Denetçiler

Eğitim Programı:​​​​​​​


28 Ekim - Hile Denetimi ve Hile Farkındalığı Eğitimi (15:00-22:00)
29 Ekim - Kurumsal Risk Yönetimi Eğitimi - 1. Gün  (12:00-19:00)
30 Ekim - Kurumsal Risk Yönetimi Eğitimi - 2. Gün  (12:00-19:00)

 

Detaylı Bilgi ve Katılım İçin Tıklayınız:

htps://lebibyalkin.com.tr/akademi/egitim/kgk-bagimsiz-denetci-egitimleri-21-kredi-hile-denetimi-finansal-piyasalar-2

Bu programa katılanlara Lebib Yalkın tarafından hazırlanmış sertifika verilecektir. Eğitim KDV oranı %18’dir. Katılımcı sayısı sınırlıdır, başvuru sırasına göre ön kayıt yapılacaktır.

Eğitmen:

Doç.Dr. Engin Ergüden: Doç.Dr. Engin ERGÜDEN SMMM ve CRMA ruhsatına sahip olup,  Türkiye İç Denetim Enstitüsü Akademik İlişkiler Komitesi üyesi,  The Institute of Internal Auditors, Türkiye Muhasebe Uzmanları Derneği, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği ve Muhasebeciler Mali Müşavirler Birliği Derneği üyesidir.

 

Doç.Dr. Engin ERGÜDEN Yeditepe Üniversitesi, Okan, Bahçeşehir Üniversitesi ve Işık Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme Bölümünde ve Sosyal Bilimler Enstitüsünde,  Finansal Muhasebe ve Denetim, MBA yüksek lisans programında Finansal Muhasebe dersleri vermektedir.

 

Ayrıca Doç.Dr. A.Engin ERGÜDEN, TÜRMOB – Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odalar Birliğinde Türk Ticaret Kanunu ve Bağımsız Denetim Standartları ve Uygulamaları ile Kamu Gözetimi Kurumu, meslek mensubu yetkilendirme eğitimleri kapsamında Bağımsız Denetim Standartları ve Şirketlere yönelik profesyonel  eğitimlerde vermektedir.

 

Detaylı Bilgi ve Katılım İçin Tıklayınız:

https://lebibyalkin.com.tr/akademi/egitim/kgk-bagimsiz-denetci-egitimleri-21-kredi-hile-denetimi-finansal-piyasalar-2

 
KGK BAĞIMSIZ DENETÇİ EĞİTİMLERİ

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.