Kırklareli Üniversitesi Felsefe Ansiklopedisi Erişime Açıldı

13/12/2022 16:01:50 - 14/02/2024 11:30:40 - 186 Okunma

Değerli akademisyenler ve sevgili öğrenciler,

Fakültemiz Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gökhan MURTEZA ve Arş. Gör. Dr. Eylem YOLSAL MURTEZA’nın uzun bir süredir üzerinde çalışmakta olduğu Kırklareli Üniversitesi Felsefe Ansiklopedisi’nin tamamlanan ilk aşaması herkesin kullanımına açmıştır.  Türkiye’nin “ilk çevrimiçi felsefe ansiklopedisi” özelliğine sahip olan bu platform şu ana kadar 25 farklı üniversiteden 75 akademisyenin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Çalışmanın gerçekleşmesinde başta fakültemiz öğretim elemanları olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Not: Aşağıdaki linkten siteye erişim sağlayabilirsiniz. KLU Felsefe Ansiklopedisi sayfasındaki üst menüde yer alan linklerden de siteyle ilgili her tür bilgiye ulaşılabilirsiniz.

kddb