Lexicomp İlaç Bilgi Kaynağı / İlaç Karar Destek Sistemi Kullanıcı Deneyimleri Toplantısı

16/06/2023 10:57:05 - 14/02/2024 11:30:22 - 123 Okunma

Lexicomp İlaç Bilgi Kaynağı / İlaç Karar Destek Sistemi Kullanıcı Deneyimleri toplantısına davetlisiniz!

Değerli konuşmacıların Lexicomp kullanım deneyimlerini paylaşacakları toplantının detayları aşağıda bilgilerinize sunulmuştur.

22 Haziran 2023, Perşembe, 12:30

Toplantıya link üzerinden kayıt olabilirsiniz. https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZItfuiqpzooE9efAbO02IU_YaM28Ki2f9JT

Konuşmacılar:

Arş. Gör. Elif Aras Atik – Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi

Klinik Ecz. Elif Nur Gökçe – Amerikan Hastanesi

Furkan Kaya – Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 4.Sınıf Öğrencisi

Lexicomp; alanlarında önde gelen eczacı ve klinisyenlerden oluşan uzman bir ekip tarafından oluşturulan ve yeni bilimsel verilere göre güncellenen kapsamlı ilaç bilgi kaynağıdır. Farklı içerik setlerinden ilaç monograflarına ek olarak; IV Uyumluluk Tabloları, İlaç Karşılaştırmaları, İlaç Etkileşimleri, Hesaplayıcılar, Hasta Eğitim Materyalleri  gibi farklı araçlara da erişim sağlamaktadır.

kddb