Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Acarindex Veri Tabanı Deneme Erişimi Hakkında

16/10/2023 11:24:27 - 14/02/2024 11:30:12 - 260 Okunma

Türkiye’nin en geniş veri tabanlarından biri olan Akademik Araştırmalar İndeksi (ACARINDEX) 15.10.2023-15.12.2023 tarihleri arasında deneme erişimine açıldı. 

 

ACARINDEX barındırdığı 3306 akademik dergi, 968 bin makale ve 22 milyonu aşkın atıf ile her gün on binlerce araştırmaya kaynak sağlamaktadır.

ACARINDEX; Eğitim Bilimleri ve Öğretmen Yetiştirme, Fen Bilimleri ve Matematik, Filoloji, Güzel Sanatlar, Hukuk, İlahiyat, Mimarlık Planlama Tasarım, Mühendislik, Sağlık Bilimleri, Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler, Spor Bilimleri ve Ziraat ve Orman ve Su Ürünleri alanlarındaki bilimsel standartları karşılayan dergileri endekslemektedir. 

Deneme erişimi kapsamındaki üyeler, kurumsal uzantılı mail adresleriyle ACARINDEX’e üye girişi yaparak, sınırsız dergi, makale, atıf ve yazar araması yapabilmekte ve ilgili dokümanlara ulaşabilmektedirler. 

ACARINDEX, kullanım kılavuzu ektedir.

 

***Kütüphanemizin E-Kaynaklarına Kampüs dışından erişmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. VETİS ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

Kampüs Dışı Erişim(VETİS): https://katalog.klu.edu.tr/vetisbt/
 
kddb

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.