Bilgi En Kutsal Hazinedir
T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı

Uptodate - Elsevier Clinicalkey Online Kullanıcı Eğitimleri - Nisan Ayı Programı

16/04/2024 16:09:31 - 16/04/2024 16:09:31 - 144 Okunma
Kurumsal aboneliğimiz kapsamında erişimimizin olduğu, UpToDate ve Elsevier ClinicalKey veri tabanlarının Nisan ayında gerçekleştirilecek olan online kullanıcı eğitimlerimize davetlisiniz!
 
UpToDate ve Elsevier ClinicalKey Eğitimlerine Kayıt İçin:
 
18 Nisan Perşembe 12:30 
24 Nisan Çarşamba 12:30
25 Nisan Perşembe 12:30
 
UpToDate Advanced Eğitimine Kayıt İçin:
30 Nisan Salı 12:30
UpToDate veri tabanı, 25 Uzmanlık alanında,7400’den fazla uzman doktor tarafından hazırlanan 12.400’den fazla konu içeriğine erişimsunmakta olan kanıta dayali bir klinik karar destek sistemidir.
UpToDate; sürekli güncellenen, kanıta dayalı klinik bilgilerle donatılmış ve kullanımı kolay arayüzü ile dünyanın en çok kullanılan klinik bilgi kaynakları arasında yer almaktadır. Doktorlar tarafından hastalık teşhisinde bulunulması, tedavi planı hazırlanmasi ve klinik bilgilerin hızlı ve etkin şekilde paylaşılmasına olanak verecek şekilde tasarlanmıştır.
 
UpToDate dünyanın en çok kullanılan Klinik Karar Destekleme araçlarından birisidir, dünya çapında 190+ ülkede 44.900’den fazla hastanede, 2 milyondan fazla klinisyen tarafından ayda 50 milyon defadan fazla erişilen bu kaynak daha iyi teşhis ve tedavi kararları almalarına yardımcı olmaktadır. Dünya çapında yapılan birbirinden bağımsız 100 ayrı çalışmada UpToDate’ in; hastane kalitesinin arttırılması, hasta yatış sürelerinin, ölüm oranlarının ve hastane harcamaların azaltılmasına yaptığı olumlu etkiler gösterilmektedir.
Elsevier ClinicalKey; ihtiyacınız olan bilgiye erişebileceğiniz dinamik bir çözüm aracıdır. Klinik iş akışında kullanılmak için optimize edilmiş olan içerik, kapsamlı bilgiyi ve hasta başında gerekli olan temel bilgileri benzersiz bir şekilde birleştirir. Kolay kullanım sunan arayüzü, gelişmiş arama teknolojisi ve güvenilir klinik içeriği ile ClinicalKey, klinisyenlere ihtiyaç duydukları bilgileri ihtiyaç duydukları anda sağlayarak tutarlı hasta bakımını, gelişmiş hasta sonuçlarını ve yaşam boyu öğrenmeyi destekler.

ClinicalKey Erişim kapsamındaki içerik:
Elsevier tıbbi ve cerrahi dergileri (800+)
Elsevier tıbbi ve cerrahi referans kitapları (1000+ )
Medikal ve cerrahi Clinics of North America dergileri
Clinical Overviews-Klinik konular(1700+) 
Elsevier Procedures Consult videoları (200+)
İlaç monografları (2.500+)
Medline içeriği - Tamamı indekslenmiş Medline özetleri
Guidelines ( kılavuzlar) - 7.000+
Hasta Eğitimi Materyalleri - 15.000+ hasta eğitim materyali
Multimedya - 100.000+ medikal ve cerrahi video ve 6 milyonu aşkın yakın resim, tablo ve grafik içeriği
 
 
 
 
ClinicalKey UpToDate Eğitim Kütüphane Veri Tabanı

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.